Венци Стефанов пак захапа Херо

Преди мача със Славия проблемите в Черноморец растат лавинообразно

Президентът на "белите" Венци Стефанов, отново се заяде с треньора на акулите Димитър Димитров Херо. Поредната закачка, която преминава в рецидив е непосредствено преди двубоя между двата отбора този четвъртък. Славия е с две точки аванс и утрешния мач до голяма степен може да реши изхода от борбата за оставане в "А" група.

"Не се притеснявайте за Славия. Мачът в четвъртък решава всичко. Това е двубоят на истината. Абсолютно няма как да стане изненада. Още повече че толкова много го бутаха Херо тази година, колкото никога досега. А той е водил и Левски, и Литекс, и Локо Пловдив, и Велбъжд Кюстендил. Той рева, рева през цялото време", заяви вчера пред "Тема Спорт" президентът на Славия Венци Стефанов.

Преди мача проблемите в Черноморец растат лавинообразно. Футболистите не са получили дължимите им възнаграждения и премии, разкри Димитров след мача с Берое, което ги демотивира. Има съмнения и че някои от тях играят без да се влагат максимално.

Днес пък ще стане ясно с каква група ще заминат акулите за София, след като треньорите са дали ден за размисъл на играчите дали ще вземат участие в мача.