7 май: Принципни позиции

Хороскоп

07-05-2014, 00:34

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Лъв

В първият следпразничен работен ден, ще се наложи да проявим повече упорство, ако желаем да осъществим заплануваното. На практика той ще премине без неприятности и напрежение само за тези които наистина умеят да преследват целите си без да се разколебават от появилите се препятствия. Ако сте склонни да отстъпвате пред трудностите обаче, ще се наложи да отложат осъществяването на плановете си, тъй като най вероятно ще се нуждаят от подкрепата на влиятелни лица, на чието благоразположение днес малцина ще могат да разчитат.

Преднамерената целенасоченост днес може да провокира и напрежение в общуването, затова се оттеглете навреме, ако срещу вас стои човек склонен да прилага натиск за да постигне целите си. Бъдете внимателни и се постарайте да не пристъпвате зоната на чуждите интереси, ако не желаете да попаднете в опасна ситуация. Волевото противопоставяне днес със сигурност ще завърши с чувство за поражение поне за една от страните. Възможно е също да бъдем принудени да отстояваме принципни позиции под натиска на обстоятелства или личности.
Работа бизнес
Финансови неуредици вероятно ще създадат напрегнат фон в първата половина на деня. Добре е да си съставите стегнат план за действие тъй като макар и с трудности, усилията ни ще имат резултат само до ранният следобед. Делата ни едва ли ще се увенчаят със съществен напредък в по-късните часове на деня.
Здраве, хранене и красота
Уязвима днес е сърдечно съдовата система, затова хората страдащи от заболявания в тази област следва да спазват стриктно назначения и предписания.
Денят е благоприятен за всякакви козметични процедури с еднократен характер, боядисване на косата и оформяне на къдрици.Много важно е днес по никакъв повод да не консумирате птиче месо и яйца. Билковите отвари и смеси, приготвени и приети днес, имат изключително благотворно влияние върху организма. Изключително полезни са и плодовете - цитруси и всички, които растат и зреят над земята.