Гонзо и Черно море излизат за победа срещу Левски

Спорт

06-05-2014, 20:53

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

В групата се завръща Кирил Котев, аут е Стенли Окоро

Футболистите на “Черно море” направиха днес последна тренировка на “Тича”. Момчетата на Георги Иванов победиха в неделя “Локомотив” (Пд) в Града на тепетата с 2:0 и вече мислят за успех срещу “Левски” в последното си домакинство за сезона в А група.

“Сините” гостуват на “Тича” утре, като двубоят от 38-ия кръг на А група е от 18 ч. Ивайло Стоянов – Сватбата, получи наряд за двубоя. Негови помощници ще са Крум Стоилов и Николай Стайков. За четвърти арбитър бе избран Мартин Димитров. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Тодоров и Владимир Вълков.

Според треньора Георги Иванов “моряците” имат добър изграден отбор. Те мислят само за победа във всеки мач, независимо от натрупаната умора и играят с максимално себераздаване. В групата се завръща Кирил Котев, но на “Тича” утре няма да видим Стенли Окоро, разкри пом.-треньорът Емануел Луканов.

При успех варненци играят за по-предно място в класирането, защото програмата на гостите е и по-трудна. Ако Бакари вкара утре, влиза в историята като чужденец с най-много голове за варненци.

Домакините разчитат и на публиката, която винаги е подкрепяла “Морето”.