За невероятно пламенни нощи...

В тези хотелски спални ще бъдете като Пепеляшка с принца

Вижте 10 невероятни хотелски легла за горещи приключения:

Yeatman, Порто, Португалия
Какво по-подходящо от това да задремеш с чаша вино в огромна и удобна... бъчва? Това легло от масивен дъб в Taylor’s Suite е направено преди повече от век. Когато се използва по предназначение, бъчвата може да побере 7500 литра алкохол. Освен невероятното легло, хотелът разполага с най-голямата колекция португалско вино в света - повече от 20 000 бутилки. Една нощувка в апартамента с бъчвата-легло ще ви струва от 540 до 1 187 долара.

Aire де Bardenas, Тудела, Испания
Кътчетата пред прозореца в хотел Aire де Bardenas са оборудвани с матраци и възглавници двоен размер, идеални за да се насладите на пейзажа на национален парк Bardenas Reales. Не се притеснявайте за комфорта си по време на сън – стаите разполагат и с двойно легло. Можете да го наемете на цени от 226 до 387 долара.

Amangiri, Каньон-Пойнт, Юта, САЩ
Отворен през 2009 г., този курорт предлага на гостите да се слеят с пейзажа. На фона на заобикалящата ви красота можете да спите в едно от шестте легла, наречени Sky Terrace. Хотелът предлага комплекти за наблюдение на звездите, които се предлагат заедно с чаша от невероятното уиски на Юта. Стая тук можете да наемете на цената от 1 650 до 3 600 долара.

Americano, Ню Йорк, САЩ
Леглото е поставено на ниска платформа, която се среща в дзен културата. То е създадено от парижки дизайнер. Допълните екстри, като вградени високоговорители, ще ви помогнат да се настроите романтично. Цените започнат от 395 долара.

Mandarin Oriental, Банкок, Тайланд
Апартаментите в хотела, създадени през 1970 г. в чест на известни писатели-гости, като Съмърсет Моъм и Ноел Кауърд, са разположени в крило от 1876 г. Няма да обсъждаме елегантността на позлатеното тиково легло с балдахин, както и тайландските копринени чаршафи. Ще ги получите срещу 1395 долара.

Casa de Paz, Охай, Калифорния, САЩ
Ще спите като бебе на плаващото легло с царски размери, което виси във вътрешността на апартамента Ojai Secret Garden, който е се простира на 500 кв. м. Можете да го наемете за 270 долара, но ще трябва да останете минимум две нощи.

Savoy, Лондон, Великобритания
Леглото в легендарния Royal Suite е мястото, на което Наоми Кембъл се снима в клип на Duran Duran. То е изработено през 1905 г., като сър Елтън Джон също разполага с подобно. Апартаментът, който заема почти целия пети етаж на хотела, се слави с грандиозни гледки от всеки един от осемте прозореца. За да го наемете, ще трябва да си приготвите от 2780 до 19 237 долара.

Sandton Kura Hulanda Hotel & Spa, Вилемстад, Кюрасао
Това ръчно изковано легло може да бъде открито в Младоженския апартамент на хотела. Една нощувка в него струва 1 000 долара.

Loisaba Wilderness Lodge, Кения
Да спите на открито в това ръчно изработено дървено легло на брега на река Еуасо Нгиро е неповторимо изживяване. Ще трябва да преминете по пешеходен мост, за да стигнете до платформата, която предлага поглед към невероятния кенийски пейзаж. Вместо будилник, ще ви събуди песента на местните птици, които са повече от 260 вида. Една нощувка тук ще ви струва между 395 и 480 долара.

Seven Hotel, Париж, Франция

За един футуристичен престой можете да изберете от седемте апартамента, оборудвани с LED-осветени легла. Цените започват от 225 долара.

 

Галерията можете да разгледате тук.