Удължава се срокът за участие във фотоконкурса „Лицето на труда”

Снимки се изпращат до 12 май

Поради технически причини срокът за участие във фотоконкурса на СНЦ „Младежки форум 21 век” и КНСБ под надслов „Лицето на труда” се удължава до 12 май 2014 г.

Конкурсът се провежда по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност и официален празник на КНСБ.

Своето виждане по темите „Работа – мечта” и „Работа за младите хора” в снимки вече изпратиха десетки участници на възраст между 16 и 35 години.

Първенците в конкурса ще получат награди. Партньор на фотоконкурса е и Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева”.

Първите 30 снимки от конкурса, които имат най-високи оценки, пък ще бъдат отпечатани и представени в поредицата от изложби „Лицето на труда”, които ще се проведат в периода май – октомври 2014 г. във всички областни градове в страната. Всички фотографи в конкурса ще получат грамоти за участие. Снимките на участниците ще бъдат оценени от професионално жури, а победителите във фотоконкурса ще бъдат обявени на 13 май 2014 г. Имената им ще бъдат публикувани на интернет страницата на КНСБ и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса (Фотоконкурс „Лицето на труда”).