Приятелят на изчезналата Валя: Ще се побъркам! Много е тежко...

..като се обърна на ляво и на дясно и като видя,че нея я няма,тогава разбирам,че не е нито филм,нито сън

Кураж,кураж ама колко?Не ми изписва името и на телефона ми,когато ми звъни.Не отивам да я взимам от работа...аа мамка му много е тежкооооо. На моменти мога да се побъркам. На никой не го пожелавам това,на никой! Имам дни в които се питам,дали това не е сън или някой стар филм. Но като се обърна на ляво и на дясно и като видя,че нея я няма,тогава разбирам,че не е нито филм,нито сън. Вече не чувам думите"обичам те" и аз не ги изговарям.Навеждам глава,изричам молитвите и чакам с надежда пак да мога да я видя и прегърна. Това написа във Фейсбук стената си сломеният от мъка по любимата си Валя, Валентин Георгиев. Валентин по няколко пъти на ден споделя снимки на своята любима в социалните мрежи и чака вести от нея.

Красавицата изчезна на 15 април пред нощта и до момента е в неизвестност. Младото момиче е видяно за последно около 23:30 ч. във вторник, когато таксиметров шофьор го оставя на входа на Морската градина. Не е ясно и дали някой я е чакал до мястото, където е слязла от таксито.

 Близки на медицинската сестра отричат версията за самоубийство, по която работят криминалистите. Роднините й смятат, че Валя е отвлечена.

Приятелят на красавицата твърди, че двамата са били много щастливи планирали ремонт на къщата си и дори сватба. Той е категоричен, че от първия момент, в който се запознал с нея и любовта им пламнала, не се съмнявал, че е възможно тя да посегне на живота си, каквато е и версията на разследващите към момента. Преди два дни майката на Валя, Пенка, заяви че между Валентин и дъщеря й е нямало трети човек, и отрече всякакви любовни триъгълници, които се лансират в мадийното пространство.