3-4 май: Домашен уют, вкусна храна и задушевно общуване

Хороскоп

02-05-2014, 19:28

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Рак

 В събота желанието за домашен уют и задушевно общуване с близките ще бъде по-силно от всичко, така че мнозина вероятно с удоволствие ще се отдръпнат от светската суета за да се посветят на по-тесния семеен и приятелски кръг. Не е изключено там някой да има нужда от психологическа помощ и подкрепа, което също да стане повод да пренасочим вниманието си. Емоциите и чувствата ще бъдат специалната тема в този ден, а дамите -главните герои в него. От своя страна емоциите ще бъдат ярки, чувствата открити, а чрез тях въздействието върху околните много по осезателно.

Ако сте се отдали на почивка, днес тя определено няма да бъде така активна както през предходните дни. А и общуването с близките ще бъде далеч по-полезно отколкото с малко познати хора, затова независимо дали сте планирали посещение на светско събитие или разходка по живописни места, няма да сгрешите ако демонстрирате внимание към родствениците си, като ги поканите да ви придружат. Освен приятните емоции, така ще им дадете възможност и те да направят за вас нещо хубаво.

Това настроение ще се запази и в неделя, когато към него ще се присъедини и стремеж към по практично удовлетворяване на нуждите. Не са изключени спонтанни и импулсивни покупки, или решения за вложения с обещание за бъдещи приходи. Ще търсим и ще намираме лесни и преки пътища към увеличаване на доходите и благосъстоянието си. Ако Съдбата ви благослови с неочаквано предложение, не се колебайте дълго и го приемете. Очакванията ви ще бъдат оправдани. Макар и почивен денят също така е изключително добър за изработване на финансови стратегии, както и за по-крупни покупки за дома. Каквото и да предприемете през този ден, стремете се да го захраните с оптимизъм и положителни очаквания. Това ще бъде залог за бъдещите ви успехи.

Здраве, хранене и красота
Периодът е благоприятен както за пълноценна почивка така и за активни спортни занимания, но истинска подарък ще получат онези които имат възможност да се разходят сред природата и да почерпят от нейните сили и енергия, които в момента са в изобилие. Щастливци са онези, които имат собствена градина и могат в тези дни да поработят в нея. Много укрепващ и стимулиращ ефект върху тялото  и  психиката ще имат и водните процедури, а в случай че те са недостъпни по една или друга причина, ще им намерите заместител като се разходите край естествен водоизточник.

Менюто трябва да е богато и разнообразно. Категорично се въздържайте от провеждането на диети -клетките на тялото се нуждаят от енергия, а недостигът и може да създаде както физически така и психически проблеми. Хидратирайте кожата в дълбочина , а косата оставете да си почине.