Жули Гайе зарязала Франсоа Оланд заради медиен натиск?

Разкритията за изневерите на президента в светското списание "Клоузър" станаха причина 49-годишната Валери да влезе в болница за една седмица

Френският президент Франсоа Оланд бил зарязан от любовницата си Жули Гайе. Актрисата казала на свои приятели, че не може да се справи с медийния натиск да бъде приятелката на президента. 59-годишният Оланд се раздели с приятелката си в последните десет години Валери Трирвильор, след като през януари беше хванат да посещава късно вечерта Гайе.

Разкритията за изневерите на президента в светското списание "Клоузър" станаха причина 49-годишната Валери да влезе в болница за една седмица. Но любовната афера на Оланд с 41-годишната Гайе вече е приключила, разкрива френското издание на списание "Гала”, цитирано от БГНЕС.

"Като актриса тя е свикнала с общественото внимание, но с историята с Оланд стана твърде много", споделила приятелка на Жули. Списанието пише, че причина за раздялата е и завръщането в правителството на Сеголен Роаял, партньорка на Оланд в продължение на 30 години и майка на четирите му деца.

Бившата кандидатка на президентските избори през 2007 г. беше назначена за министър на околната среда този месец след пет години без активно участие в политиката. В същото време в нова книга, издадена миналата седмица, се твърди, че Оланд страдал от липсата на Трирвильор и отново се привързал към бившата журналистка.

Книгата, наречена "Президентът, които искаше да живее живота си" на журналиста Елиз Карлин, твърди, че Оланд остава "нежен и внимателен" към бившата си партньорка. Той дори й купил цветя, когато се срещнали на вечеря в един от любимите им ресторанти в Париж миналия месец.

Според книгата президентът "мрази самотата" и дал да се разбере, че чувствата му към Валери "далеч не са изстинали". Приятели на Оланд твърдят, че той почти я "тормозел" с нежни SMS-и. Но Трирвильор очаквала публично разкаяние от страна на президента преди да приеме помирение.