Цветанов: БСП не могат да спечелят власт по демократичен път

Ако не беше спекулацията с Костинброд, ГЕРБ щеше да управлява

БСП не могат да спечелят власт по демократичен път, заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на среща с жителите в град Костенец. Цветанов бе придружен от водача на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Ева Паунова и Георг Георгиев.

Цветан Цветанов обясни на хората колко е важно да гласуват и ги призова да упражнят правото си на глас. „Приятели, тези избори ще дадат оценка за сегашното управление. Тези избори ще са подготовката за предсрочните парламентарни избори. Искаме да върнем държавата към Европа. Сегашното управление подлага българските общини на фалит. Прави ми впечатление, че въпреки лошото време, площадите са пълни и хората имат огромен заряд, защото знаят какво се случва. Ако не беше спекулацията с Костинброд ГЕРБ щеше да управлява“, посочи заместник-председателят на ГЕРБ. Той призова всички над 18 години да гласуват за номер 18.

Водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че отбора на ГЕРБ се състои от хора, които са разпознаваеми и доказани професионалисти.

“Шансът да се промени ситуацията в България е това, което може да се случи на 25-ти. Всички хора имат нужда от надежда и ние трябва да им я дадем, боли ме като гледам как всички градено за четири години се разсипва“, коментира Дончев.

Кандидатът за евродепутат Ева Паунова призова жителите на Долна Баня да почувстват силата на Европа и да станат част от Европа. По думите й това може да стане факт единствено като гласуват с номер 18 на 25 май.

Кметът на града Владимир Джамбазов благодари на ГЕРБ за огромната подкрепа, която партията оказва на общината и града през последните години. „Радваме се, че кампанията започва от нашия град. До сега в Долна Баня ГЕРБ винаг печели на изборите. Нека си припомним, че до 2009г. еврофондовете бяха спрени. С идването на правителството на г-н Бойко Борисов българските общини започнаха да кандидатстват и реализират проекти. А сега какво виждаме: спрени проекти. Правителството спря проекта за ВиК-Долна Баня. Ние искаме да строим, за да направим общината ни по-благоприятно масто. България няма време за губене!“, каза Джамбазов. В знак на благодарност от жителите на Долна Баня кметът връчи почетни плакети на Цветан Цветанов и Галя Георгиева, областен координатор на ГЕРБ-София област.