Орешарски да си помисли колко лъжи е написал и колко лъжи е изрекъл

Редно е, като отива на работа, да се замисли защо го прави

 

Не счита ли, че след терора, който налага на общините поради слабите си професионални умения - неговите и на околните му – България може да понесе санкции и за депата за отпадъци? Това е въпросът, който поставя Румен Петков от АБВ в петнайстия ден от питанията си към премиера Пламен Орешарски, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

Не счита ли въобще, че бедствията, които причинява на държавата, са прекалено много, за да може изстрадалият български народ да поеме 1 май?
„Орешарски да си помисли колко лъжи е написал в програмата си и колко лъжи е изрекъл, ръководен от Главния си.

Дали е слабохарактерен или не, това е негов проблем. Но слабото му управление удря българина. И е редно сутрин като става и вижда почтени хора около себе си, да се замисли дали ги заслужава.

Редно е, като отива на работа, да се замисли защо го прави. Ако го прави, за да могат кадрите на Бойко Борисов днес да вземат по две заплати, е едно. Ако го прави, за да бъде полезен на хилядите хора, които работиха за него и за каузата, е друго. Второто не е. Не говорим при него за срам и безочие, защото Главният ти не му го позволява. Но Орешарски трябва да си помисли какво ще остави слд себе си. Всичко друго, но не и държава.

Този път ще изневеря на себе си, но не всички дни на Пламен Орешарски ще бъдат почивни.”