30 април: Практични и конкретни

Хороскоп

29-04-2014, 22:46

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Новолуние в Телец, Слънчево затъмнение

Слънце в Телец, Луна в Телец

Сряда e отличен ден за планиране и най-вече за обмисляне на финансовите планове за месец Май. Благодарение на прагматичното настроение и ограничаващите, но в случая необходими условия, които ще ни наложи Сатурн, ще можем адекватно да преценим възможностите и да разпределим средствата си. Определете каква сума можете да си позволите за майските празници, помислете какви сметки ще трябва да покриете и какви вещи ще трябва да закупите до края на месеца. Това ще ви помогне грамотно да разпределите бюджета си.

Темите за емоционалната стабилност и финансовата надеждност и днес ще бъдат актуални за повечето от нас. А контактите, разговорите и новините ще имат съвсем конкретна, практическа насоченост. Не си позволявайте днес да губите нечие време с незначителни дела и несъществена информация. Можете да се сблъскате със студенина и дори остра критика. Оставете леките, закачливи разговори за вечерните часове когато те ще срещнат приемственост и одобрение. Тогава настъпва и подходящ момент да се разходите по магазините или да посетите салон за красота, за да се поглезите, да се погрижите за настроението на близките си или просто да направите необходимите за предстоящите празници покупки. Дори да излезете малко извън рамките на планирания бюджет, самите покупки ще бъдат качествени и ще ви доставят радост.

Работа и бизнес
Деловия ден може да стартира напрегнато с разногласия между партньори и с началници. Не планирайте за сутрешните часове важни преговори и срещи с хора, които ви превъзхождат по ранг, особено ако разчитате на техните симпатии и подкрепа. Далеч по-лесно ще ви бъде да ги получите в следобедните часове, когато освен на професионализма, ще можете да разчитате и на чара си, както и на по-милостиво и подкрепящо отношение.Ще разполагате и с подкрепата и интереса на публиката, ако ви се налага да презентирате или убеждавате. Планирайте дейността си за предстоящия месец в детайли като вземете под съществено внимание последните промени в текущите обстоятелства, както и пресните новини,
които макар и още непотвърдени, могат да имат съществена тежест в развитието на процесите през месеца.

Здраве, хранене и красота
В началото на лунния цикъл разполагаме със съвсем малко енергия, а Слънчевите затъмнения допълнително изтощават организма, така че бъдете по внимателни и спазвайте по-щадящ режим на живот. Храната следва да е питателна но лесно смилаема, двигателния режим балансиран, без да се залита нито в твърде голяма пасивност нито в прекалена активност. Внимателно наблюдавайте желанията на организма си -той ще ви подскаже нуждите си, като ви привлича към определени храни и занимания. Денят е идеален за разкрасителни и подмладяващи процедури.