Важно е всички български граждани да упражнят правото си на глас!

25 май е шансът за промяна!

25 май е шансът за промяна. Тя може да не започне от жълтите павета, но със сигурност ще свърши там. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборното мероприятие на ГЕРБ в Перник. Той подчерта, че днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с канцлера на Федерална република Германия Ангела Меркел в Берлин. „За всичките тези месеци от началото на управлението на правителството на Орешарски, премиерът не може и да си мечтае да се срещне с Меркел. Единственото , което прави е да открива ресторанти във Виетнам", посочи Цветанов. По думите му е изключително важно всички пълнолетни български граждани да упражнят конституционното си право на глас. „Победата е много важна. Трябват ни силни евродепутати в Европейския парламент. ГЕРБ е гласът на България в Европа", категоричен бе Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ представи пред гражданите на Перник кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев, Пламен Борисов и Андрей Новаков. Водачът на листата Томислав Дончев призова всички да гласуват на евроизборите. „Ще ви кажа за какво ще гласувам аз - за една силна Европа. Ще гласувам за силна България, която е част от Европа. Ще гласувам за отбора, който имам честта да водя. Ние от ПП ГЕРБ сме истински. Можем да паднем, но знаем как да се изправим и да продължим напред”, посочи Дончев.

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ представиха пред гражданите на Перник основните си приоритети за Европейския парламент. „Промяна със сигурност ще има. Имайте самочувствието на хора, които пак ще управляват България", призова кандидатът за евродепутат от град Перник Пламен Борисов.