Следващата ни цел са предсрочни парламентарни избори

„Алеята на дарителите“ в Радомир е създадена в знак на признателност към хората

Всички ние трябва да гласуваме на вота за европейски депутати на 25 май. Следващата ни цел са предсрочни парламентарни избори.

Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Радомир, след като с водачът на листата на партията Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Пламен Борисов и Андрей Новаков откриха „Алеята на дарителите“ в Градския парк. В Радомир те бяха посрещнати от много членове и симпатизанти на партията. Цветанов подчерта, че ПП ГЕРБ никога не е деляла населените места според това от коя политическа сила са кметовете. „Нашето управление винаги е било насочено към хората. Примерите за това са много. Шумен и Перник са само част от тях", каза зам.-председателят на ГЕРБ. Той допълни, че сега ГЕРБ трябва да докаже, че е силна и единна партия.

„Алеята на дарителите“ в Радомир е изградена изцяло с дарителски средства и е създадена в знак на признателност към хората, които отделят средства за доброто на града. Кметът Пламен Алексиев изрази задоволство, че представители на ГЕРБ ще засадят дървета в парка, тъй като партията е подпомогнала много пострадали семейства в Радомир след земетресението през 2012 г. Томислав Дончев, Мария Габриел, Пламен Борисов и Андрей Новаков, народният представител Ирена Соколова, областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовски и бившият председател на ОбС-Перник Владислав Караилиев засадиха млади дръвчета в парка. Кметът на Радомир Пламен Алексиев благодари на Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ, че са откликнали на поканата му и са уважили събититето. Той заяви, че е убеден в победата на ГЕРБ на предстоящите избори.