Юнкер е останал очарован от откриването на кампанията

Кандидатът на ЕНП за председател на Еврокомисията дойде у нас специално за старта на предизборната кампания на ГЕРБ

Кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е останал очарован от откриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ за евровота на 25 май. Това съобщи лидерът на партията Бойко Борисов в социалната мрежа "Фейсбук".

Събитието по повод старта на кампанията се проведе днес в софийската "Арена Армеец", а Юнкер беше на посещение у нас специално за този повод. Той е споделил пред Борисов, че днешното откриване му е дало много силен заряд и е убеден, че ГЕРБ, ЕНП и дясното ще спечелят изборите и ще изведат Европа от кризата.

Преди събитието в "Арена Армеец" Жан-Клод Юнкер посети заедно с ръководството на ГЕРБ Метростанция "Европейски съюз" в столицата и остана много доволен от свършената работа.

"Изпратихме Жан-Клод Юнкер на летището. Благодарих му за доверието към ГЕРБ и България. Убеден съм, че той ще е новият председател на ЕК. Юнкер ми сподели, че е очарован от откриването на кампанията и че събитието в "Арена Армеец" му е дало много силен заряд. Той подчерта, че ГЕРБ, ЕНП и дясното ще спечелят изборите и ще изведат Европа от кризата", написа Борисов в дневника на своята Facebook страница.