Не е време за омерзение и смирение - място за слабост няма!

Томислав Дончев: Заедно никога не губим!

Днес ние трябва да създаваме богатство, а не дългове. Заедно сме и това ни дава сила и ни задължава, защото заедно не сме и не можем да сме слаби и заедно никога не губим. Заедно сме, защото споделяме едни и същи цели, заедно сме доказали, че можем!

Това каза водачът на кандидатската листа на ГЕРБ за европейските избори Томислав Дончев при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец” в София.

Успяхме да съхраним Европа и България по време на кризата – нещо, с което се гордеем. Сега трябва да ги спазим от популизма и от неверието. Това не е просто задача, не е просто цел – това е дълг. По време на криза слабите и малодушните забравят какво ни крепи, убеден е той.

По думите му Европа означава високи стандарти в образованието, нови инвестиции, модерно земеделие, работеща съдебна система, повече демокрация, спазване на гражданските права.

Според него не е време за омерзение и смирение. Сега е време да сме разумни и силни. Място за слабост няма.

Защо България да ни избере?
1. Защото сме себе си във време, когато това е трудно.
2. Избрахме не лесните пътища, а правилните.
3. Доказали сме, че можем да вървим напред, дори да падаме - ставаме, дори да боли и да има рани. Най-вече защото ние вярваме в хората и те вярват в нас. Това е отговорност, това е връзка, която не може да бъде прекъсната. Доказали сме, че можем и знаем, че България няма време за губене, заключи Дончев.