Луд свят - две сестри си размениха мъжете, искат и деца от тях

Историята се развива в Китай - по-оплетена от латиносага и по-скандална от риалити

Азиатската ексцентричност е пословична. Някои считат представителите на Далечния Изток и за доста разкрепостени - е, новини като тази само потвърждават и двете.

Две сестри в Китай направиха парафраза на популярното риалити "Размяна на съпруги", като си размениха мъжете. Само че наистина, а не експериментално. А историята е завъртяна като латиносериал.

Сестрите Ксиан живеели в провинция Хунан като девойки. След като по-малката, Ли, се омъжила и родила дете от съпруга си, се наложило той да замине за град Шенжен, провинция Гуандун, тъй като от работата му предложили място там. Така мъжът изкарвал прехраната, а жената се грижела за отрочето - от разстояние.

Подобен бил статутът на втората двойка. Каката на Ли свиила гнездо в родната Хунан, но й се наложило да се премести сама в Шенжен. Също по работа. Съпругът й останал в родния им град.

Дотук звучи объркано, но оттам нататък историята се разплита и всичко си идва на мястото - поне според разбиранията на участниците.

След като и двете сестри се оказали в различни градове от съпрузите си, но на едно място с деверите си, нещата се случили естествено. И двете намерили комфорт и спасение от самотата в прегръдките на чуждия мъж и когато аферите им в крайна сметка излезли наяве, двойките се развели и прегрупирали. Без сърдити.

В момента новоформираните гнезда си живеят в двете провинции, като и двете са свързани с подпис. Любовта е толкова разпалена, че двойките вече правят опити за общи деца.

Луд свят!