Порой отнесе семейство в Хасковско

Тялото на една от пострадалите е открито. Търсенето продължава

Четиричленно семейство изчезна късно снощи край село Винево, съобщиха от полицията в Хасково. Вече е открит трупът на една от изчезналите. Четирима души - двама съпрузи на по 56 години, дъщеря им на 30 г. и внучето им на 4 г,, са тръгнали късно вечерта към Кърджали. Оттогава от тях нямало следа.

Снощи мостът край селото пропаднал вследствие на проливните дъждове и последвалите наводнения. Тази сутрин беше открит лекият автомобил „Опел Вектра", с който е пътувало семейството, смачкан от пропадналия мост. По-късно спасителните екипи са открили тялото на жената на 56 г. край селото, на разлива на язовира, информира Дарик радио.

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер каза, че общината е кандидатствала два пъти по проекти за ремонт на моста, но така и не е успяла да ги спечели.

Кметът на селото Фикрет Ися разказа, че семейството живеело в Кърджали, но имало роднини във Винево. Вчера били на гости на близките си в селото и към 22 часа си тръгнали. На мястото на трагедията хора от селото, полиция и пожарна продължават да издирват останалите трима души.

Водолази продължават да издирват останалите членове на семейството, информира БНР.