В. Харизанова: Нямам нищо общо с Боби Манекена

Манекенката прекарала Великден в болница

Последната клюка около Венета Харизанова я свързва с бившия на Маги Желязкова - Боби Манекена. Според писанията двамата били засечени покрай великденските празници в комплекс „Езерото" край Костенец. Въпреки опитите си да се скрият, гостите на хотела ги разпознали.

"Как можете да вярвате на такива глупости? Аз съм с мъжа ми от 13 години, не мислите ли, че е безумно?", заяви възмутена Венета пред Lifestyle.bg.

Въпреки че е престанала да дава интервюта особено на теми за личния живот, тя категорично заяви, че няма нищо общо с бившия на Желязкова, с когото медиите я свързваха и по Коледа.

"Как може да вадят една новина, която отрекох преди 4 месеца и пак да я пускат? С този човек се запознах когато написаха, че имаме нещо общо, защото трябваше да го питам защо ни свързват. Той ми се извини и заяви, че също не знае. Не съм ничия любовница! Дори и мъжа ми се забавлява на тези глупости", каза бившата водеща по ТВ7.

Венета шокира обаче с признанието си, че вместо на почивка по празниците, е била в болница в тежко състояние.

"Няма как да съм била в Костенец, защото по това време бях в Окръжна болница! Получих алергичен шок и точно около Великден бях на системи. Беше ужасно! Всичките ми приятели знаят, сто човека ме видяха. Не знам кой ме е видял в Костенец, където не съм стъпвала през живота си. Не знам кой ги измисля тези неща", ядосва се Харизанова.

Тя предполага, че непрестанните клюки, които я сочат за любовница на този или онзи, идват от нейни зложелатели. Затова си е забранила да чете жълти новини и не иска близките й да й казват какво се пише за нея.