ПловдивУтре: 25 април

Мисия Пловдив

24-04-2014, 18:31

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив утре

В 9 часа започва мащабна акция по събаряне на незаконни постройки в квартал "Столипиново". Планирани са 50 обекта, но няма да пострадат жилищни сгради, съобщи преди дни кметът на район "Източен" Петър Петров. Ще се събарят търговски обекти на ул. "Крайна".

Ден на отворените врати организира ръководството на Университета по хранителни технологии в Пловдив. Началото е в 9 часа в аула "Проф. Милен Бешков". Ще бъдат представени възможностите за обучение във висшето училище.

Точно в 11,00 часа Инспекцията по труда в Пловдив дава пресконференция. Поводът е представянето на проект "Превенция за безопасност и здраве при работа".

От 11.00 ч. в Дома на културата ще започне промоцията на 137 магистър-фармацевти, шести пореден випуск 2014 на Фармацевтичен факултет на МУ–Пловдив.

От 13,00  в Дома на учителя  ще се проведе Трета Кръгла маса на тема "Предизвикателствата в обучението по български език и литература в гимназиален етап на образование".

В 18,30 часа в Конферентната зала на хотел Санкт Петербург ще бъде открита Седмата национална конференция на акушер-гинеколозите от доболничната помощ.

От 18,30 часа в кино Лъки синема стартира пловдивското издание на фестивалът MENAR. Хитовият "Бекас" открива форума за кино от Близкия изток и Северна Африка.

И още...

Утре стартира и националната студентска олимпиада по теоретична електротехника в Техническия университет в Пловдив. Идват 45 супер отличници от техническите вузове в страната, най-добрите 18 от тях ще получат стипендия за постигнат резултат на олимпиадата. Победителят ще стане ясен още утре след 18 часа.