Отмъстителите се събраха! (снимки)

Втората част на филма за супергерои се чака до 1 година

Снимките на филма „Отмъстителите: Епохата на Ултрон” (Avengers: Age of Ultron) започнаха в началото на месеца. За първи път вчера шестимата от отряда се събраха на снимачната площадка. Става дума за Робърт Дауни младши (Железния човек), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Ръфало (доктор Брус Банър/Хълк), Крис Хемсуърт (Тор), Скарлет Йохансон (Черната вдовица) и Джереми Ренър (Ястребово око).

Това даде повод на Ръфало да зарадва последователите си в сайта за споделяне на снимки Instagram. Той първо публикува снимка, на която позират двамата с Робърт Дауни младши. На втората в гръб се вижда женска фигура с горнище, на което пише „Черната вдовица”. От този фотос става видно, че за ролята си Йохансон се връща към червените си къдрици.

Компанията, която държи правата за поредицата – Marvel, е известна със строгите си правила по отношение на изтеклите снимки. За това Ръфало попита в профила си в социалната мрежа Twitter дали може да публикува още. Отговор за момента все още няма.

Втората част на „Отмъстителите” трябва да се появи в кината през месец април 2015 г. Режисьор на лентата отново ще е Джос Уедън.