24 април: Интуитивни съждения - ефективни решения

Слънце в Телец, Луна в Риби
Астрологична картина на деня

Четвъртък ще ни предложи първите възможности за намаляване на напрежението и балансиране на съществуващите конфликти. На интуитивно равнище, мнозина ще намерят решения за проблемите и предизвикателните ситуации в живота си, което ще има благоприятен ефект върху общия социален климат. Може да се каже дори, че на фона на интензивните случки и преживявания от предходните дни, четвъртъкът ще ни изглежда скучен, особено в сутрешните часове, когато Луната ще се движи на празен ход. Този традиционно неефективен период обаче, може да се превърне в стабилизиращ фактор, стига да съумеем да го използваме правилно. Решението да го прекараме в усамотение, за да подредим мислите и ревизираме представите си, е възможно най-доброто.

В следобедните и вечерните часове съдбата може да ни се усмихне с успешни и вълнуващи срещи, приятни емоции и най-вече интуитивни, но ефективни идеи и хрумвания. Последвайте ги смело, те ще ви посочат как да се възползвате правилно от текущите обстоятелства. Вечерта ще се отличава с особено и ярко изразено чувство за хармония и пълнота, които ще подобрят настроението ни и ще ни изпълнят с желание за сърдечно и задушевно общуване с близките. Използвайте тази вечер за хармонизиране на взаимоотношенията и изглаждане на противоречията в тях.

Работа и бизнес
Използвайте сутрешните часове за работа в усамотение, подреждане на документи и обмисляне на събитията от предходните дни. Планирайте ефективните действия и срещите за следобеда. Това ще ви предпази от безполезен разход на енергия и ресурси и съпътстващото го разочарование от липсата на конкретни резултати.

Здраве хранене и красота
Денят ни дава възможност да предоставим почивка за психиката, от която следва да се възползват най-вече онези, които страдат от нестабилно емоционално състояние и са на прага на нервен срив. Отложете действията и решенията и си позволете почивка, а в случай че имате възможност, планирайте релаксиращи процедури и масажи в ранните вечерни часове. Те ще имат осезателен стабилизиращ ефект и ще ви помогнат да се освободите от напрежението.

Денят е подходящ за начало на диета, целяща освобождаване от токсини и редукция на теглото, антицелулитни и лимфо-дренажни масажи, водолечение и балансиращи практики. Ефективни ще бъдат премахването на кожни несъвършенства, почистването на кожата, епилацията и оформянето на веждите. Отложете посещението във фризьорски салон. Дори измиването на косата може да предизвика нежелано омазняване и поява на пърхут.