Домовчийски започва тренировки във вторник

Живко Атанасов аут и за ЦСКА, Окоро ще си понесе последствията

Треньорът на Черно море Георги Иванов сподели, че очаква нападателят Валери Домовчийски, който пропусна два мача на моряците заради разтежение, да започне занимания в първия работен ден за седмицата. "Валери Домовчийски ще започне да тренира с отбора от вторник, ако всичко е наред и иследванията, които ще му направим покажат, че е добре.

За Живко Атанасов, който е извън състава и от началото на седмицата тренира с юношите старша възраст, наставникът сподели - "Ако трябва ще играем с човек по-малко, но няма да отменя наказанието на Живко. Аз ще преценя докога ще е бъде то. Със сигурност няма да се върне за следващия мач на Черно море с ЦСКА.

Относно Окоро, който си хвърли фланелката, след като бе заменен още в 36-ата минута, Гонзо сподели: "Не видях, че Окоро си е хвърлил фланелката. Ако го е направил ще си понесе последствията. Аз решавам кой да играе и кой не. Окоро не изпълни тактическите указания и за това бе сменен. Той не изпълняваше това, което съм изисквал от него и това, което сме правили вчера на тактическата тренировка".