Бил Клинтън ще става дядо

Щастливото събитие трябва да се случи наесен

Бившето първо семейство на САЩ – Бил и Хилъри Клинтън, ще става по-голямо. Единствената дъщеря на двамата - Челси, очаква дете. Информацията съобщи самата тя по време на появата си на събитие, организирано от фондация „Клинтън”. 34-годишната дама трябва да роди през есента на тази година. Тя е женена за Марк Мезвински, информира BBC.

Хилъри Клинтън каза, че "наистина се вълнува", че ще става баба. По думите й това прави още по-важна работата за създаване на повече възможности за бъдещите поколения. Малко по-късно бившият държавен секретар написа в профила си в социалната мрежа Twitter: “Получих най-вълнуващата си титла – бъдеща баба”.

Бил също не скри вълнението си и поздрави с щастливата новина семейството на Челси и Марк. Двамата се ожениха през лятото на 2010 г. в селцето Райнбек, щата Ню Йорк. Щастливото събитие се случи в историческото имение „Астър Кортс” на река Хъдзън, припомня Fox News.

По време на вчерашното събитие Челси не отрече бъдещите си политически аспирации. Същевременно очакванията са, че майка й – Хилъри, ще бъде издигната от Демократическата партия на президентските избори през 2016 г.