Пълна мистерия цари около бременността на Мартина

Мартина загубила бебе от Слави?

Тези дни Мартина отново демонстрира добре познатата на зрителите на „Шоуто на Слави“ стройна осанка. Балерината, която вече повече от три години върти тайна любов с шефа си Слави Трифонов, изненадващо възвърна предишната си перфектна фигура. Няма и следа от наедрялото коремче на красивата блондинка, заради което наскоро тръгна мълвата, че очаква дете от Дългия, пише „Всеки ден“.

Русокосата танцьорка е видимо отслабнала, а коремчето й, което предизвика истинска истерия сред феновете на Дългия, мистериозно се стопило.

Светкавичната промяна във визията на Мартина, за която казват, че вече е официално годеница на Слави, даде повод за нова вълна от слухове в светските среди. Според клюката, половинката на шоумена е направила спонтанен аборт. Това доста е травмирало двойката.

Напоследък Дългия обикалял посърнал коридорите на Би Ти Ви. Шоуменът бил мрачен и потиснат, а настоятелните питания на колегите си отклонявал, без да дава обяснение за меланхоличното си състояние.

Танцьорката повече от месец не ходела на работа заради преживяния стрес. Сред другите предположения е и това, че балерината не е била бременна, а просто напълняла и сега си е възвърнала формата.