Златарският бос Тольо имал вземане-даване с турски фирми

Животът

16-04-2014, 22:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Д. Стаменова, М. Панчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пловдивски бизнесмен открит с куршум в главата в хотел

Приятели на Апостол Коларов в шок, бил душата на компанията

Самоубийството на пловдивския бизнесмен Апостол Коларов шокира негови приятели. Беше душата на компанията, даваше мило и драго за съпругата и двете си деца, казаха познати на Тольо.

Тялото на мъжа бе открито вчера следобед в стая в хотел "Бордо" на ул. "Севастопол", 49. 47-годишният бизнесмен бил прострелян в главата. До него имало малокалибрен пистолет. Категорично става дума за самоубийство, потвърдиха за Plovdivutre.bg от полицията. Оръжието е законно. Мъжът няма криминално досие.

Апостол Коларов излязъл от къщата си в понеделник сутринта. През нощта не се прибрал. Спрял да отговаря на обажданията на съпругата си. Тя се притеснила и подала сигнал в полицията. Той се регистрирал в хотела, плаща за стая и няколко часа не се появява. Във вторник следобяд камериерка видяла трупа.

Предсмъртно писмо не е намерено

Бизнесменът държал няколко златарски къщи из Пловдив. Последно останала да работи една. Основно търгувал злато с турски бизнес-партньори. По непотвърдена информация той натрупал дългове към тях.

Коларов бил член на сдружение по борба "Локомотив" и на волейболен клуб "Лукойл България".

До преди 10 години семейството живеело на бул. "Шести септември". Съседи отказаха да споделят подробности за Коларов. Познаваме го, няма какво да ви кажем, заявиха пред репортер на Plovdivutre.bg.

Погребението на Тольо е утре на Централни гробища – Пловдив.