Чанинг Тейтъм иска да играе Гамбит в бъдещ „Х-мен” филм

Публикуваха последния трейлър за "Дни на отминалото бъдеще"

Американският актьор Чанинг Тейтъм иска да се въплати в ролята на Гамбит в някой от следващите филми от поредицата „Х-мен”. Това призна самият пред MTV в началото на седмицата и добави, че се индентифицира с героя заради същността и произхода му.

\„Гамбит е единственият герой от вселената, който някога съм харесвал. Имам предвид всички те (героите от X-мен – бел.ред.) са страхотни, но все пак той идва от южната част на страната, като мен. Баща ми е от Луизиана. Аз съм от Мисисипи, Алабама, Флорида – не знам. Чувствам го близък”, разказва Тейтъм, цитиран от designntrend.com.

Припомняме ви, че героят, чието истинско име е Реми ЛеБьо, вече веднъж се появи във филм от поредицата за “X-мен”. Това стана в лентата „Х-мен Началото: Върколак”, който беше посрещнат по-скоро негативно от публиката. Там ролята беше поверена на американеца Тайлър Кич.

Междувременно вчера се появи последният трейлър за излизащия в края на следващия месец филм „Х-мен: Дни на отминалото бъдеще”. В него виждам как Върколак (в ролята Хю Джакмън) се е върнал в миналото, за да предоврати войната, която заплашва мутантите. Там той се запознава с младия професор Чарлс Екзейвиър (в ролята Джеймс Макавой), младия Магнито (Майкъл Фасбендер) и др.

Повече може да видите тук: