„Kangoo Jumps за живота! Заедно срещу рака!”

Региони

16-04-2014, 09:47

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Събраните средства в дарителската сметка на сдружението са 2 044 лева

През изминалия уикенд се проведе първият международен Kangoo Jumps фитнес фестивал под надслов „Kangoo Jumps за живота! Заедно срещу рака!”.
Благотворителното събитие беше организирано от Община Бургас, съвместно със Здравен и спортен център „Аякс”, по инициатива на Кинга Себестиен – официален дистрибутор и представител на Kangoo Jumps за България и Румъния. Фестивалът беше организиран в подкрепа на сдружение „Онкоболни и приятели”, като в него представиха класове 12 международни презентъра по Kangoo Jumps от България, Румъния и Унгария, сред които бяха и бургазлийките Мария Ангелова и Гергана Апостолова.
Събитието беше посетено от общо 190 човека, които взеха участие в класовете или подкрепяха участниците от местата в публиката.
Събраните средства в дарителската сметка на сдружението са 2 044 лева.
Два дни изпълнени с много адреналин, спорт и позитивизъм поставиха началото на едно прекрасно партньорство между организаторите и хората, които имат нужда от подкрепа в борбата с тежката болест. Планира се тези събития да станат традиционни за страната ни, като с всяко следващо да се събират повече хора и средства в подкрепа на благотворителните каузи. В близките месеци, Kangoo Club България, ще стартира спортна програма за хора с наднормено тегло.
Благодарности към участниците, зрителите и всички, които подпомогнаха събитието съобщи за bulgaria.utre.bg водещият на мероприятието Марио Ангелов.