Георги от Къртицата излизал с Елза Парини?

Хомофобът Жоро ходил в Спартакус

Дали на шега или сериозно по време на импровизиран „Сблъсък” участниците в шоуто спориха на тема „За или против гейовете”. В разгара на спора се намеси и Ивайла Бакалова, която отбеляза факта, че е виждала ММА боеца в компанията на травестити в култовото в зората на демокрацията заведение „Спартакус”. 

Ивайла се подвоуми с кого точно е виждала ухажора си и изброи няколко псевдонима на артистични мъже в рокли от близкото минало, но самият Жоро я поправи и си призна, че е излизал с голямата уста на Bulgariautre.bg Елза Парини, Мис България бързо се досети и потвърди, че именно с Елза е виждала напетият уличен боец. Биткаджията се опита да замаже издънката и темата на разговора пое друга посока.

Попитахме колегата Парини относно отношенията й с бургазлията, но тя дискретно отказа коментар с думите „Излизала съм с много мъже, но това не значи, че съм се прибирала с тях.”

Оказва се, че Георги, който демонстрира силно хомофобско настроение няма нищо против мъжете в рокли, е нормално е все пак нашата Елза изглежда доста по-добре от много жени.