Ивон на Коко Динев - копие на Анелия

Засега обаче изпълнителката няма никакво намерение да тласка дъщеря си по своя път

Ивон Динева стана копие на Анелия, направо е неузнаваема

 

Ивон Динева се превръща в копие на Анелия. Наследницата на фолк звездата от ден на ден се разхубавява и е станала абсолютна кукла. На страницата й в социалната мрежа, стотици фенове не спират да й се възхищават, твърдейки, че дъщерята на певицата е изключително красива, умна и колоритна.

Ивон Динева, която като малка изглеждаше сякаш е наследила обезитета на Коко Динев, очевидно е извадила късмет и се е отървала от него. Малката чаровница се е отърсила от детската си пухкавост и вече се превръща в копие на Анелия, пише kliuki.ws.

„Много е красива, да е жива и здрава на Анелия“, „Кукла, наследила е чара на майка си“, радват се почитатели в социалните мрежи. Други коментират, че освен в лице, Ивон е наследила и таланта на певицата — И пее не по-зле от нея.

Засега обаче изпълнителката няма никакво намерение да тласка дъщеря си по своя път и иска да й осигури единствено спокойно детство. Дори и след развода приоритет на певицата е спокойствието и благосъстоянието на дъщеря й. По тази причина Ивон Динева редовно общува с Емилия и брат си Иван, когато е при баща си. А Анелия зарови томахавката и се сдобри с Емилия в името на спокойствието на децата.