Диляна Попова е бременна в четвъртия месец

В последните няколко години актрисата все говори, че много иска вече да има деца

Фотомоделът и актриса Диляна Попова намери голямата любов с Асен Блатечки. Тя вече чака плода от нея - бременна в четвъртия месец от колегата си. Двамата обаче не коментират отношенията си. Достатъчно са интелигентни и възпитани, за да обсъждат личния си живот и хубавите събития в него.

А и не искат да наранят най-близките си хора.

Допреди няколко месеца Асен все още е с половинката си Катерина Горанова, с която са заедно от близо 15 г. Двамата имат една дъщеря, кръстена на майка си, която е на 14 г. Двете Катерини са и главната причина Блатечки и Попова да продължават да крият отношенията си - не желаят те да се чувстват огорчени от връзката им, информира „24 часа”.

В последните няколко години Диляна все говори, че много иска вече да има деца. И когато заминава в Ботсуана миналата година, за да участва в приключенското шоу "Африка: звездите сигурно са полудели", тя толкова се привързва към едно от бушменчетата, че решава да го осинови. Когато се връща от Черния континент, Диляна е един от финалистите в шоуто. И е решена да продължи със сериозната крачка - да стане попечител на малкия Алекс.

Нито тя, нито който и да е знае истинската възраст на детето - бушмените нямат календар, така че никой местен не знае точната си възраст. На външен вид Алекс е 2-3-годишен. И толкова се привързва към българския екип, че по цял ден стои близо до лагера им. "Не ми е жал за него. Виждам, че то е щастливо там, и много добре знам, че това е така, защото не знае друг живот. Не знае какво е да не си в пясъка и крачетата ти отдолу да не са като шкурка, защото ходиш бос. Това не означава, че не би могло да бъде по-щастливо", разказва Диляна преди това. И допълва, че не иска да му отнема живота там заради собствения си егоизъм, но знае, че в България детето ще може да учи и да се развива.

Актрисата вече е говорила със семейството на момчето. Но все още не го е взела при себе си. Преди това заради световна конвенция тя трябва да прекара достатъчно дълго време там, което в момента е невъзможно. Защото самата тя съвсем скоро ще роди детето си от Блатечки.

Той е и човекът, който прави първата крачка къмсближаването им, щом Диляна се връща от Африка. А тя е достатъчна и за двамата, за да разберат, че повече не могат да живеят разделени.

Най-тежката дилема Асен преживява заради досегашната си половинка Катерина. Сега вече той трябва да каже две неща - не само, че ще продължи живота си с друга жена, но и че тази жена очаква дете от него.