Гонзо: Доминирахме, а Левски нямаше ситуации за гол

Дузпата беше повече от явна, сподели треньорът на Черно море

Наставникът на Черно море Георги Иванов, бе категоричен, че главният съдия Христо Ристосков е подминал очевадно нарушение в наказателното поле на Левски в мача между двата тима, завършил с победа за "сините" (1:0). Иначе Гонзо изрази задоволство от играта на своя тим, като сподели, че моряците са доминирали в срещата.

"Доволен съм от момчетата. Изиграхме добър мач, в който нашият тим доминираше. Левски нямаше ситуации за гол, като при попадението на Димов защитата сгреши. Трябваше по-бързо да скъсим дистанцията. Не ми е работа да коментирам съдийството, но дузпата бе повече от явна. Нямахме шанс да вкараме гол, въпреки че играхме добре. Хубавото при тази загуба е, че отборът играе силно, което дава надежди, че можем да спечелим следващите мачове. Лошото е когато играеш слабо и падаш", коментира Гонзо.

"За мен имаше голямо напрежение преди тази среща, заради многото спекулации. Не могат да разберат, че достойнството не ми позволява да карам футболистите да лягат, в която и да е среща".

Относно завръщането си в Левски, Георги Иванов сподели: В Левски винаги има много работа, още повече когато е в криза. През лятото ще преценим кои са най-добрите ходове за "сините" и ще ги направи тогава", завърши треньорът на Черно море.