Съществува алтернативен финал на „Как се запознах с майка ви”

Какъв е той феновете на поредицата ще разберат наесен

В понеделник (31 март) беше излъчен последният епизод на сериала „Как се запознах с майка ви” (How I met your mother). По време на едночасовия епизод разбрахме доста неща за съдбата на любимите ни герои, които накараха феновете в различните социални мрежи да реагират като ужилени.

В тази връзка единият от продуцентите на шоуто Картър Бейс обяви, че това, което са видели зрителите, е единият от двата заснети финала. Другият ще може да бъде видян от онези, които си купят пълната версия на сериала на DVD.

Информацията беше съобщена лично от Бейс в профила му в социалната мрежа Twitter. Там той обясни, че в сценария е имало само един финал, зад който двамата с другия създател на шоуто Крейг Томас застват твърдо. Въпреки това чрез малко работа с помощта на програма за редакция на клипове е получен и втори алтернативен завършек, пише сайтът EW.

В началото на седмицата феновете на поредицата разбраха, че майката на децата на Тед Мосби е мъртва от 6 години (спрямо момента на разказване на историята). Впоследствие той е подканен от двете си деца да покани на среща Робин, тъй като очевидно я обича от много време. Според Бейс вторият финал е много по-различен от този.

Очаква се пълнат колекция от девет сезона на „Как се запознах с майка ви” да се появи наесен.