Момиче с болки в гърба се оказа... бременно

Бременноста не се отрази по никакъв начин на фигурата на Софи Алдрич

Историята на 20-годишната британка Софи Алдрич е колкото странна, толкова и забавна. Слабичкото момиче влязло в болница защото мислело, че има болки в гърба. Няколко часа по-късно тя се похвалила пред родителите и приятелите си с... наследник.

Една нощ Софи се събудила с остри болки в гърба – тя ги отдала на болки от идващия й цикъл. На следващия ден състоянието й се влошило и майка и я закарала в болница. Там на момичето било бита инжекция и преписани сънотворни. Това обаче не било краят.

На третият ден британката отново изпитала болки в гърби, което довело до новото й приемане в болница. Там лекарите открили, че е бременна. Половин час по-късно младата жена вече можела да се похвали с първия си наследник – Томас, разказва Dailymail.

Най-забавното нещо в случая е, че Софи нямала ни най-малка идея, че е бременна. Дори в осмия месец фигурата й оснала стегната, което й позволило да носи миниполи и изрязани горнища. Освен това тя продължила да ходи по купони и да пие.

Младата майка в момента живее с родителите си в Дувър. Тя признава, че раждането я е ужасило неимоверно много. Въпреки всичко София добавя, че не би разменила Томас за нищо на света и го обича много.

Какво крие бъдещето за необичайното семейство е трудно да се каже. Информация за това кой е бащата няма, а детето се е появило на бял свят, въпреки че майка му е продължила с нездравословните навици.