Мечтаете за такава сватба

Топ 5 - Най-скъпите места за сватби

Изборът на място за церемонията и тържеството е един от най-важните в подготовката. Напоследък е модерно сватбата да е на плажа, в старинен замък или дори частен остров.

Вижте кои са 5-те най-скъпо локации за сватба в света:
1. Кийс, Литъл Палм Айлънд, САЩ – 500 000 долара
Ако имате на разположение половин милион долара, може да наемете цял остров за специалния си ден (или 3). Литъл Палм Айлънд се намира във Флорида. Дава се под наем за три дни, което е идеално за сватба в стил „три дни яли, пили и се веселили“. Островът е на пет акра. Има чудесни плажове и гледки.

2. Hotel Caruso, Равело, Италия – 430 000 долара Може да наемете целия хотел, което ви дава достъп до 50 стаи. Хотелът е популярен сред италианския елит. Градината е прекрасна за сватбени фотосесии.

3. Лаукала Айлънд, Фиджи – 150 000 долара Островът може да посрещне до 80 гости. Предлагат се забавления като каране на сърф и друго водни спортове. Има голф игрище с 18 дупки. На острова се отглежда кафе, което се предлага и на гостите.

4. Taj Arabia, Дубай, ОАЕ – 100 000 долара Вдъхновен е от Тадж Махал в Индия. Строежът на комплекса е на стойност 1 млрд. долара и ще бъде готов през 2015 година. Сградата е точно копие на индийския дворец. Ще побира 30 000 души.

5. Vaux-le-Vicomte, Франция – 64 000 долара Това шато от 18-ти век се намира на 60 км от Париж. Сватбата ви тук ще бъде като в приказка.

 

Галерията можете да видите тук.