ПловдивУтре: 1 април

Мисия Пловдив

31-03-2014, 18:20

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Времето през април - от 0 до 29 градуса

Какво, къде, кога в най-смешния ден

Утре е денят на шегата. Усмихвайте се, излъжете, пратете някой за зелен хайвер и пак ще ви е простено. Но не се увличайте. Всичко с мяра.

На 1 април започва Седмицата на гората. Това е и международният ден на птиците; национален празник на Кипър и Сан Марино; Ден на семейството в ЮАР.

Времето в Пловдив  - от 5 до 21 градуса с променлива облачност.

Какво, къде, кога

Утре в 9 часа в съда изправят убиеца на 18-годишната Стефка Маджарова. Започва първото заседание по делото срещу Владимир Костадинов, убил по особено жесток начин бившата си приятелка. Призовани са 8 свидетели и 11 вещи лица, съдът ще ги изслушва до четвъртък.

Продължават проверките за незаконно паркиране на автомобили върху тротоарите. В тази връзка утре в 11.00 часа ще се проведе пресконференция на кмета на район "Централен"  Райна Петрова, директора на ОП "Общинска охрана" Александър Стайков и представители на други ангажирани институции. Място - западната страна на училище "Георги Бенковски" в квартал "Съдийски".

"Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес" дава брифинг утре в 15 часа. Темата: Визия, мисия и взаимно сътрудничество – да се развиваме и защитаваме българското производство, българския производител, българския консуматор.

В 13.00 ч в Пловдив ще тестват сирените за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и въздушна опасност. По същото време сирени ще звучат и в областните градове - Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Русе, Смолян, София и Враца.