Нов документ на Нострадамус излезе наяве

Свят

30-03-2014, 21:46

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рецептите на Ванга - 1 част

Рецептите на Ванга - 2 част

Вижте заветите на Ванга за щастие и дълъг живот

Зловещо предсказание на Ванга! Ще се лее кръв през май 2014

Пророчествата на Ванга се сбъдват в САЩ

Пророчество за България: Ще има жестоко възмездие

Пророчество на Дънов: След смъртта на Черния водач идва Апокалипсис!

Сбъднати и несбъднати пророчества на Ванга

Пророчество: Намерят ли се костите на Апостола, България „ке тръгне нагоре в развитието си"

Превеждат на руски шегите на Дилов за Малкия Нострадамус

И Нострадамус предрекъл край през 2012

Шокиращи предсказания на Нострадамус за 2014 г.

Предсказания за 2014: Ванга, Дънов, Нострадамус и Алена

Страшно пророчество на Нострадамус! Падне ли Крим, почва Трета световна война

Нострадамус: Падне ли Крим, започва Трета Световна Война

Предсказание на Дънов: България ще потъне!

Гръцки монах предрекъл още през 2007 изхода от кризата в Украйна

На крачка сме от нова световна война!

Нострадамус бил един от най-великите предсказатели. 70 % от неговите пророчества са се сбъднали, което означава много високо ниво на интерпретация на бъдещето от пророк, живял преди повече от 400 години.

Това е основната причина, поради която много изследователи са изучавали текстовете му с надеждата да открият пророчество, на което техните предшественици не са обърнали достатъчно внимание. Един от тези изследователи е Майкъл Ретфорд, който изучава трудовете на Нострадамус вече повече от 21 години.

Той така и не открил тайния код, който така старателно търсел, но попаднал на удивителен документ, който се съхранява повече от четири века в Националната библиотека в Рим. Бил предаден от Нострадамус на неговия син, който, на свой ред, го дал на папа Урбан VІІІ. Папата го скрил, страхувайки се от преследване от страна на испанската инквизиция, в опит да предпази човечеството да не попадне на него, докато не е достатъчно развито, за да го разшифрова.

КОДЪТ НА НОСТРАДАМУС

Разшифровката на този документ предоставя ново виждане на съвременността, но и на мрачното бъдеще, което ще господства над планетата. Според Ретфорд днес живеем в „Епохата на нещастия”, както писал Нострадамус. Това е бурно време, в което ще настъпи Третата и последна световна война.

„Кодът на Нострадамус”, както нарекли документа, показва, че страшната световна война ще започне поради грешка на политически лидер. Ще настъпи охлаждане на отношенията между две велики държави, едната от които е САЩ. Президентът ще съжалява и ще се опита да поправи гершката, но ще бъде отстранен от тези, които искат да заемат мястото му. Ще бъде доведен до самоубийство чрез отстраняване от политиката, икономиката и обществения живот. Целият свят ще бъде като буре с барут. Този период ще съвпадне с много стихийни бедствия, които още повече ще усложнят политическата ситуация в света.

Земетресенията и наводненията ще предизвикат сериозни конфликти между държавите. САЩ ще се разпаднат в опита си да се справят с последствията от стихийните бедствия. Три велики народа ще изпратят помощ на оцелелите в Щатите, но зад действията на хуманитарната помощ ще се крие опит за окупация.

Близкият изток ще бъде защитен от тези бедствия, затова ще предложи помощ на Запада. Помощта ще бъде само фасада, защото в действителност това ще предостави възможност на шпиони да проникнат в почти всички страни. Един от лидерите на Близкия изток, притежаващ атомна бомба, няма да се поколебае да я използва против една от вражеските страни. Европа ще реагира на този варварски акт, като също използва бомба. На европейското крайбрежие на Средиземно море, в Италия, Франция ще е невъзможно да се живее.

В 62 катрен на ІІ центурия се говори, че смъртта на главата на голяма държава ще съвпадне с появата на комета, която ясно ще се вижда в този период. Този лидер е на страна от Близкия изток. Смъртта му и разпространението на глада ще предизвикат много безредици. Те ще съвпаднат с появата на кометата и ще продължат 500 дни.

В 60 катрен на ІІІ центурия се предсказва, че млад чернокож човек ще стане лидер на страните от Третия свят. Главната му цел ще стане обединението с цел борба против свръхдържавите. Театърът на конфликта ще бъде в Източна Европа и Близкия изток, Каспийско море и Адриатика и в източната част на Средиземно море. В конфликта ще бъде въвлечен и Израел. Няма да победи нито една от страните, но борбата ще помогне да се прокара пътят на антихриста.

Селскостопанските райони в света ще замръзнат и хората ще бягат в други годни за живот региони, където постоянно ще се води партизанска война. Неправилните решения ще доведат до големи бедствия. САЩ и Великобритания ще са най-пострадалите страни. По време на военни учения на Великобритания и други европейски страни ще бъде допусната грешка, която ще превърне всичко в реална война. Ще се използват много атомни бомби, но животът ще продължи да съществува.

Ще се прояви божествената воля и тази страна ще бъде избавена от напасти. Трима лидери ще вземат властта в Рим. Един от тях ще е руски, вторият – азиатец, третият – мюсюлманин. Спасението за човечеството ще бъде крал, роден през 1999 г. по време на затъмнение. Кралят ще царства във Франция около 2022 година и от него ще се страхуват азиатските нашественици. Войната ще завърши, когато лидерите на две велики държави от Северното полукълбо (Русия и САЩ) станат приятели.

Източник: astrofenomen.com по материали на efemeride.ro