Борисов оцени високо пресконференцията на ГЕРБ

Според лидера на партията проблемите с ОП "Околна среда" са били очертани много добре

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в профила си в социалната мрежа Facebook днешната пресконференция на партията, свързана с парите по ОП „Околна среда“. В събитието участие взеха депутатите Томислав Дончев, Евелина Василева и Лиляна Павлова.

По повод представянето им, бившият премиер заяви: „Днес не участвах пряко, но присъствах и слушах внимателно от страната на журналистите пресконференцията, която дадоха пред медиите Лили, Ивелина и Томислав. Поставих им отличен и на тримата, защото много точно определиха проблемите, които незабавно трябва да бъдат отстранени от управляващите, за да не ни спрат парите от ЕК по ОП “Околна среда”. Статусът е придружен от две снимки.

Коментарите са приемуществено позитивни. Част от тях гласят: „О-С-Т-А-В-К-А !!! Тия мърши ще фалират държавата за 3 път май се пада ...“, Не се съмнявам в тях.Затова и гласувам за ГЕРБ!“, „Силен екип имате, г-н Борисов! Млади, образовани, перспективни хора! Необременени с политическо минало и без капчица сянка върху биографиите им!“, „това са хората,които милеят за България,затова ще гласувам за ГЕРБ“ и др.