Кои жени не харесват бельото?

След като пренебрегнат скъпото бельо, дамите преминават към план Б

Проучване разкрива, че в началото на връзката, жените харчат безбожни суми за секси бельо с много дантела, декорации и разголени елементи, а с течение на времето все повече се отказват от тази инвестиция.

След като пренебрегнат скъпото бельо, дамите преминават към план Б, който вероятно са заимствали от филми и сериали. Няма нищо по-секси за една жена от това да се събуди и да облече тениската или ризата на половинката си, а после заедно да направят закуска. Този метод не само, че не изисква почти никакви финанси, но и действа много атрактивно на мъжете и ги подтиква към сутрешните интимни моменти в кухнята или хола.

С течение на времето и напредването на връзката, много от жените приемат, че мъжете им вече са ги виждали без бельо, със секси бельо, само по бикини или само по сутиен, което ги кара да си мислят, че постоянното старание в леглото не е задължително. Това е грешка, която коства на представителките на нежния пол доста главоболия при евентуална изневяра на партньора им с по-поддържана и по-секси партньорка.

Заради този проблем, сексолозите съветват жените не да си купуват скъпо бельо и да правят стриптийз на мъжа си всяка вечер, а просто да се поддържат красиви.