5 начина да я накарате да ви пожелае

Аварийни съвети


Можете да се опитате да създадете алтернативна реалност, в която да въвлечете половинката си. Можете да опитате със съобщения, които започват с "Ако бях при теб сега...". Подобни съобщения карат жените да зарежат всичко и моментално да се включат в играта. Тук е момента да измислите някоя интригуваща и леко провокативна история, в която мацката да се заслуша.

Дайте и да разбере, че мислите за нея
Жените направо се разтапят, когато знаят, че мислим за тях. Неочакваните SMS-и със сигурност ще ви спечелят много точки. Най-добре е да не започват да говорите за секс още в началото, а постепенно да стигнете до там. Нека съобщенията да са игриви и съвсем леко мръснишки. Следете реакциите ѝ, те най-добре ще ви покажат кога е правилният момент да "нагазите в дълбокото".

Определете време за съобщения и го спазвайте
Ако приятелката ви е "текстохолик" и постоянно ви бомбардира със съобщения, е добре да определите време, в което да можете да си пишете, защото иначе тя може да се почувства пренебрегната, ако не ѝ отговорите веднага. Кажете ѝ, че ви харесва да си комуникирате с нея, и очаквате с нетърпение това време да дойде.

Предразположете я
Както вече казахме, недейте да бързате да достигнете до кулминацията. Направете така, че да стигнете дотам стъпка по стъпка. Не можете да си представите колко възбуждащо е това за жените.

Разказвайте ѝ истории
Жените много обичат мъжките истории, особено ако са подплатени с някаква рана или белег. За да изградите добра история обаче е добре да разберете какво тревожи вашето момиче. Ако има проблеми в работата ѝ кажете как ще се погрижите за нея, когато се прибере. Ако пък роднините ѝ създават ядове, я навиите да излезете някъде само двамата.

Ако нищо от това не подейства, ето един авариен съвет – попитайте я дали има някакви думи или теми на разговор, които ѝ действат антивъзбуждащо. Запишете си ги някъде и просто не ги използвайте. Понякога е най-добре просто да свалите картите и да си кажете абсолютно всичко.