ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони!

За уволненията и за натиска, който се осъществява от ДПС в тези региони...

ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, е мнението на живеещите там, които се срещнаха с представители от ГЕРБ в Народното събрание.

„Преди 2-3 седмици бяха поканени представители от района на община Гърмен и област Шумен за участие в предавания, в които се говори за уволненията и за натиска, който се осъществява от ДПС в тези региони. Всички тези хора поискаха среща в българския парламент, за да разкажат за болката и преживяванията си в смесените региони”, каза Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ. По думите му, тези хора са били са уволнени не заради професионалните си качества, а заради ДПС. „Новините в България излизат от българския парламент. Много малка е възможността да бъде чута истината от регионите, в които живеете”, обясни Цветанов за причината, заради която тези хора са поканени в Народното събрание.

Асим Адемов от Община Гърмен, област Благоевград обясни, че след 23 години в системата на народното образование като учител и директор в училище е бил уволнен по нареждане на Ахмед Башев. „Причината е, че съм бил калинка. ДПС тотално се развихриха – само в община Гърмен са уволнени повече от 25 души. ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони. В смесените региони има само 2 партии – ГЕРБ и ДПС. Другите партии работят в услуга на ДПС”, добави Адемов.
Срещата продължава с разкази на уволнени граждани от Гърмен, Шумен и други градове.