28 март: Насладата от живота

Хороскоп

28-03-2014, 01:30

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: За благото на цялото

Слънце в Овен, Луна в Риби

Петък ще защити честта и славата на Венера, предлагайки ни един наистина приятно разпускащ и дори романтичен финал на седмицата. Той ще поддържа хармонична обстановка, добро настроение и ще ни предразполага към приятно общуване. Всичко това ще подкрепи самочувствието ни, ще ни помогне да излъчваме повече чар и обаяние, от които ще можем да се възползваме съвсем на място, дори по време на делови срещи и ежедневни битови ситуации с приятели и роднини.

От естествения стремеж да оставим в околните най-добри впечатления ще могат да се възползват най-вече онези, които са подвластни в момента на романтични вълнения или просто желаят да изразят чувствата си. Партньорските отношения ще се радват на взаимно разбиране, а флиртът - на изтънчен и поетичен израз. Това е ден за романтици, мечтатели, писатели, бохеми, пътешественици и всички, които виждат и ценят насладата от живота.

Работа и бизнес
Денят ще бъде изключително успешен за отдадените на изкуството и словото, но дори в съвсем обичайни делови ситуации, умението да докоснем с думи сърцето на събеседниците ни ще бъде най-убедителното предимство. Внимание изисква работата с документи и уточняване на детайли в практическата реализация на намеренията ни. От вниманието ни може да убегне нещо съществено.

Здраве, хранене и красота
Денят е хармоничен и ще има облекчаващо и оздравително въздействие върху състоянието на болните. За освобождаване от напрежението и стреса в края на седмицата настойчиво ви препоръчвам водни процедури. Няма да съжалявате!
Ще бъдем склонни да отдаваме внимание на слабостите и пороците си затова е необходимо сами да контролираме влеченията си. И тъй като това ще бъде нелека задача, опитайте се да бъдете умерени в количествата. От всичко по малко ще ви даде повече възможности, а и няма да натоварите храносмилателната и отделителната системи, които в момента работят със забавено темпо.