"Господари на ефира" съсипаха от подигравки партийната телевизия!

ТВ7 си го изпросиха

Политическата медия, на новоизлюпената партия „България без цензура”, ТВ7 реши да се заяде, не с когото трябва и си получи заслуженото! Тези дни, медията на Бареков разпространи отворено писмо, до всички останали медии, в което се оплаква, че предаването „Господари на ефира” ги е обвинило, напълно незаслужено, в непрофесионализъм!

И точно това, бе тяхната най-голяма грешка! Вместо да си бяха замълчали и поучили се от грешките си, от ТВ7 направо си изпросиха Господарите да ги сринат със земята!

Цялата драма, която явно, изключително силно е засегнала ТВ7, започна от един нищо и никакъв репортаж на медията, за кмета на село Баланово. Млада репортерка, отиде да го търси за интервю. Момичето, обаче, очевидно не беше наясно как изглежда той, защото налетя точно на него, а той я прати за зелен хайвер в местната кръчма.

Дали журналистката е разбрала, че се изложи, не е ясно, но репортажът завърши с култовото изречение, че така и не е станало ясно дали това е кмета на селото или негов двойник! Още по- любопитно е защо главният редактор изобщо е дал съгласието си, за да бъде излъчен материалът, при положение, че грешката е налице...

Естествено гафът бе подобаващо отразен от „Господари на ефира”. Най-добре щеше да е ако от ТВ7 си бяха замълчали и си бяха отбелязали поне да осведомяват репортерките си как изглеждат хората, които търсят. Еми, да, ама не! Медията на Бареков, от край време показва завидно самочувствие, точно като лидера си. Затова ТВ7 побърза да се разпищи, че конкурентната Нова ТВ и Господарите и подкопават имиджа! Последните пък, само това и чакаха! Предаването извади на показ всички гафове на медията, кой от кой по-непрофесионален и явен! В крайна сметка, стана ясно, че на ТВ7 и е навик да излъчва непроверена, невярна и подвеждаща информация и няма смисъл да пищят, че някой друг им оронва авторитета, след като те сами го правят!