Митьо Пищова пръсна пачки в ефир

Няма да се беси, видял светлина в тунела

Сложих 80 кубика на прочутия питон, сега имам пари и мога да си го позволя. Това съобщи в студиото на Нова телевизия Митьо Пищова. Според него, предстои му да се върне към предишния си начин на живот – жени, вани пълни с мляко и розов цвят, яхта и доброто хапване. За да докаже промяната, той показа обутите на босо скъпи обувки и пръсна пачка стотачки и петдесетачки пред камерата.
"Намерих пари в плетена дамаджана за туршия от времето на баба ми и за да го докажа, нося 20 000 лева", размаха пачката Пищова. Затова той отсече, че няма да се беси.

"Нито лев не влезе в моята банкова сметка, защо съм подпомагал толкова хора, а сега никой не ми се притече на помощ", продължи великотърновският шоумен. Според него, парите са на баба му и дядо му, които са били богати хора и са му оставали и 200 декара земи.

За намерението си да се беси той коментира: "На 100% бях готов да се обеся, потвърди Пищова, нямах пари за лекарства, защо да живея". Той обяви, че носи в чанта 112 000 лева мухлясали банкноти и ще ходи да ги обменя в банката. Ще си купя яхта, няма да помагам вече на никого, зарече се великотърновецът. Той влезе и в ролята на прорицател и предсказа ,че "Денсинг старс" ще бъде спечелен от Михаела Филева.