Хем красива, хем талантлива (видео)

Отпаднала сцена от филма "Американска схема" показва непозната страна на Дженифър Лорънс

23-годишната актриса Дженифър Лорънс в момента е на върха на славата. Тя може да се похвали с една награда Оскар за филма „Наръчник на оптимиста“ през 2012 г. и още една номинация за лентата „Американска схема“ година по-късно. Освен това за разлика от повечето си връстиници, американката показва във всичките си медиини изяви, че е земен човек, чиято глава славата не е успяла да завърти.

През тази година Лорънс ще участва в поне няколко филма, за които се очаква да донесат големи приходи на създателите си. Единият от тях е „Х-мен: Дни на отминалото бъдеше“, а другият – третата от общо четири части на поредицата „Игрите на глада“.

 Преди няколко дни из интернет се завъртя сцена от филма „Американска схема“, която е отпаднала от крайния вариант. В нея се вижда как героинята на Лорънс Розалин Розенфелд прави чистенето да изглежда като най-забавното нещо на света. Тя си пее и откровено се забавлява на фона на песента Evil ways на мексиканския китарист Карлос Сантана.

Любопитно е, че във филма, чието действие се развива през 70-те, Лорънс има друг музикален номер. Тя приглася на песента Live and let die на британската група Wings.