Кърваво меле с брадви и ножове между банди в "Изгрев"

Мъж бере душа след прободни рани в корема и рамото

Кървава разправия с тежко пострадал се разигра снощи пред блок 29 А в бургаския комплекс „Изгрев”, съобщиха от полицията. Четирима криминално проявени от морския град си спретнали меле с брадви и ножове след възникнал скандал заради приятелката на единия.

При сбиването 35-годишен бургазлия, въоръжен с брадва и нож, нанесъл няколко прободни рани в областта на корема и рамото на свой връстник. В боя се включили и други двама мъже – на 26 и 29 години.

Полицията арестувала нападателя, а пострадалият веднага е транспортиран в бургаската хирургия. Работата по случая продължава.

Според започнати нападенията с хладно оръжие В Бургас зачестили значително през последните месеци. Почти всеки криминално проявен в морския град бил въоръжен с нож и дори с мачете.

Истерия сред бургазлии предизвикаха и психично болни в града, които се разхождат въоръжени с ножове и брадви. Преди седмица жители на най-големия комплекс в морския град - "Меден Рудник" пропищяха от луд, който се държи агресивно и заплашва деца в училище, също като убиеца от Лясковец - Петко Петков. В последствие се наложи полицията да опровергава появилите се информации. Само преди няколко дни 21-годишната Петя Райчева прободе седем пъти с нож полски работник. Младата жена също имала психични отклонения.

Всеизвестен е случаят със смъртта на строителния предприемач Георги Танев. Младият мъж буквално беше заклан след скандал в нощно заведение. Тогава неговият гард извади мачете и ножове, за да брани боса си. Преди няколко години пък загина охранителят на бургаска дискотека Румен Рачев. Той бе прободен смъртоносно при сбиване в заведението. Рачев издъхна на едва 19 години.