Николета Лозанова издава тайната на женския успех

Вече не чета аутокюта, след време ще ме видите в ново амплоа

Вече не чета само аутокюта, правя интервюта, имам рейтинг, така че вече казвам на въпрос „Какво работиш" - телевизионна водеща. Моите амбиции обаче не стигат дотук и ако преди съм била просто модел, след време ще съм в ново амплоа.

Това каза в интервю за Карбовски по TV7 Николета Лозанова.Според Лозанова, тя работи в предаването си с истински папараци, които откриват, следят, снимат и след това влага материалите в предаването. Българите приемат по лесно лошото, ако на другите им е зле, той е добре, особено ако става дума за някоя известна личност, тогава щастието на нашенците е пълно, смята тв водещата.

Тя твърди, че иска да покажа на всички колко качествена жена е. Не ми е много приятно, че в последните си интервюта Алисия се занимава с мен. Но тя май беще певица, защо си прави имидж на мой гръб, продължи любимата на Валери Божинов.

Тайната на един женски успех не е да се показваш гола, да се омъжиш за богат господин или да даваш интервюта на сексуална тематика, трябва да имаш карма за успех. Не е нормално да се използват скандалите като трамплин за успех, завърши Николета Лозанова.