Vogue се даде на Ким Кардашиян

Корицата е "сбъдната мечта", за Ким Кардашиян, но скандализира почитателите на модата

Рапърът Кание Уест уреди годеницата си за корицата на списанието

Усилията на Кание Уест да уреди снимка на корицата на списание Vogue за годеницата си Ким Карадшиян най-после дадоха резултат. Двамата бяха заснети от Ани Лейбовиц за априлския брой.

Корицата е "сбъдната мечта", за Ким Кардашиян, но скандализира почитателите на модата. Риалити звездата е в бяла рокля, а годеникът й Кание Уест я е прегърнал . На другите снимки двойката позира на пуст път и в частен самолет. Има кадри и с дъщеря им Норт Уест.

Уест е казвал, че Ким Кардашиян заслужава да бъде на корицата на модната Библия. Според него в модно отношение тя е по-влиятелна от първата дама Мишел Обама. Главната редакторка Ана Уинтур написа в броя, че идеята за корицата е била на списанието и решението е взето заради доминантността на риалити звездата, а не е повлияно от известния й приятел.

Почитателите на списанието обаче не одобряват на корицата му да се появява знаменитост, абонирана за жълтите страници. Това няма нищо общо с модата, смятат влиятелните модни блогъри Том Фицджералд и Лоренцо Маркес. Канадското списание "Флеър" обяви дори, че това е "краят на света".