Италиански стилисти съветват абитуриенти за бала

Мисия Пловдив

21-03-2014, 08:40

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

За красотата и стила няма възраст (снимки)

Днес официално се открива 23-тото издание на Италианския фестивал на красотата и прическата

Комедийният ас Руслан Мъйнов ще се изяви като достоен дуетен партньор на световноизвестния тенор Калуди Калудов навръх първа пролет в Пловдив. Двамата ще възпеят слънцето и любовта в емблематичната канцонета „О, соле мио” за откриването на Италианския фестивал на красотата и прическата. 23-тото издание на престижния форум ще се проведе от 21 до 23 март включително в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите от „Christian Of Roma”.

Актьорът с глас на солист от Миланската скала ще влезе също в ролята на водещ и успоредно с анонсите си, Руслан Мъйнов ще забавлява публиката с изпълнения на арии и с неподражаемия си хумор. Калуди Калудов заедно с примата Анна Дитри ще изпеят популярни мелодии от италиански опери.

Фирми от 70 страни участват в тазгодишното издание на Фестивала на красотата. Това са представители на чуждестранни компании, обясниха организаторите. Истински инкубатор на безплатни идеи за абитуриентски прически ще се заформи на подиума и по щандовете в Палата 2 на панаира. Оригинални, трайни и лесно изпълними фризури за бала ще бъдат демонстрирани в тематичните презентации. Фестивалът вече не е само за професионалисти, а фокусът е насочен и към крайния потребител, обясниха организаторите.

Абитуриентите могат да заимстват идеи за фризурата и макиажа си и директно от най-добрите млади творци у нас, които ще участват в националните конкурси за прическа и грим. В неизменните за Италианския фестивал на красотата съревнования ще се включат възпитаници на специализираните училища в страната, предвидена е и категория за професионалисти.