Джаред Лето прилича на Иисус, дали?! (снимка)

Носителят на Оскар провокира последователите си в Instagram

Сини очи, дълга коса и брада на поне една седмица. Ако си мислите, че става дума за Иисус или поне начина, по който той е изобразяван на повечето икони, прави сте. Само на половина.

Във вторник американският актьор и певец Джаред Лето публикува своя снимка, редом до Иисус в сайта Instagram. “Хааа! Модата идва и заминава, но стила остава. Това гласеше краткият коментар към фотос на носителя на Оскар. Той добави следните тагове: ##ClassicLooks #FashionForward #ThanksJC #NotComparingToChrist (не се сравнявам с Иисус) xo (целувки и прегръдки).

 Снимка: Instagram

По този повод от сайта за светски новини PerezHilton.com проявиха чувство за хумор. Единият виц гласи: „Той влязъл в един хотел, хвърлил на рецепцията шепа пирони и попитал: „Хей, можете ли ме разпнете за през нощта”.  (В конкретният случай авторът под Той има предвид Иисус – бел.ред.).

 

Майтапите продължават с това, че твърдението „Не се сравнявам с Иисус” звучи сякаш: „Не съм расист, ама все пак...”. Вероятно следващата стъпка, коментират от Perez Hilton, ще бъде Лето да се появи с корона от тръни на следващото издание на наградите Оскар.