Какво е името на мъжкото достойнство?

Mъжете го кръщавали, за да не е безименен онзи, който взема по-голямата част от решенията в живота им

Много мъже назовават мъжкото си достойнство с определени, лични, готини или галени имена и прозвища.

„Малкия Иванчо“, „Големия брат“, „Пикльо“, „Срамежливия“, „Трепача“, „Готиния“,  „Малкия приятел“, „Голямата работа“ и т.н.

В кръщаването на пениса мъжа влага своето лично отношение към своята сексуалност. Цялата му гордост, самочувствие и комплекси намират израз в начина, по който нарича пениса си.

Казват, че мъжете кръщавали пениса си, за да не е безименен онзи, който взема по-голямата част от решенията в живота им. Всъщност мъжкото достойнство е част от личността на мъжа и има защо да му обръща такова голямо внимание.

Пениса обаче получава и второ кръщение, когато мъжът се изяви в интимно отношение с жена. Жената му дава „бойно кръщение“, вече по заслуги. Според това, колко е доволна жената,  мъжкото достойнство бива наричано от „Божествения“ до „Никаквеца“. Като това наричане всъщност е оценка на  цялостното представяне на мъжа. Когато е доволна жената боготвори мъжа, когато е ядосана удря по мъжкото му достойнство, защото инстинктивно знае, че там най-много ще го заболи. Дори самоуверен в способностите си мъж, може да се засегне от такива „удари под кръста“.

За какво обаче използват мъжете името на мъжкото си достойнство?

Когато мислят за него...
Когато се хвалят пред приятели...
Когато свалят жена...

Каквото и да е името на мъжкото достойнство,  е важно мъжът да се приема такъв какъвто е. Жените усещат, кои мъже  харесва мъжкото си достойнство и предпочитат тях.